Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10300002006

22336 CCK/W33 Pallom rullalaakeri

SKF
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Pallomaisissa rullalaakereissa on kaksi rullariviä ja näillä yhteinen pallomainen vierintärata ulkorenkaalla. Sisärenkaalla on kummallakin rullarivillä oma vierintäratansa, joka on laakerin akseliin nähden viistossa. Laakeri on itseasettuva, joten laakerit sallivat akselin ja laakerinpesän välisen pienen yhdensuuntaiseron, joka voi syntyä muun muassa laakeria asennettaessa tai akselin taipuman vuoksi. Laakerit pystyvät radiaalikuormitusten lisäksi käsittelemään aksiaalikuormituksia kumpaankin suuntaan.

Pallomaisissa rullalaakereissa on yleensä ulkorenkaalla voitelu-ura ja kolme voitelureikää (W33) ja niitä on saatavana eri välyksillä. Pallomaisia rullalaakereita on saatavana myös tiivistettynä.

Pallomaisia rullalaakereita on sekä lieriö- että kartioreikäisiä. Normaalisti kartio on 1:12 (K), mutta leveämmillä laakerisarjoilla kartio on 1:30 (K30). Toimitamme myös kiristys- ja vetoholkkeja.
Lue lisää