Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].

Etra Oy

Olemme suomalainen teknisen kaupan erikoisliike ja tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita.

Haluamme olla kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittää yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentaa molemminpuolista luottamusta sekä tehostaa hankintaprosessia tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta.

Meille kumppanuus on toiminnan ja prosessien kehittämistä yhteistyössä ja yhteistä etua tavoitellen.

Historia

Teollisuus Etolan, TKA-Yhtymän, Pohjolan Tekniikan sekä useiden muiden paikallisten yritysten yhdistyttyä vuonna 2007, valittiin uuden yhtiön nimeksi ETRA Oy ja sloganiksi ETRA Your Industrial Partner. Toimipisteiden tuotevalikoiman ja palveluiden laajuutta kuvaa nimi ETRA Megacenter. 

Etolan perustaja Johan August Etholén työskenteli 1930-luvun alussa Savion kumitehtaan myyntijohtajana. Nokian kumitehtaan ostettua Savion tehtaan, koko tehtaan johto sai potkut. Oli lama-aika, eikä töitä ollut tarjolla. Kuuden lapsen isä oli kuitenkin kerännyt pientä pääomaa pahan päivän varalle ja työllisti itsensä ostamalla vuonna 1932 kolme toimivaa kumikauppaa.

Yksi kaupoista sijaitsi Turussa ja kaksi Helsingissä. Helsingin Iso Roobertinkadun myymälässä voit asioida vielä tänäkin päivänä. Muutamaa vuotta myöhemmin toiminta alkoi laajentua ja Johan August Etholén aloitti yksinkertaisten kumituotteiden, kuten kumikäsineiden, valmistuksen Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla.

Näistä lähtökohdista on kasvanut Etola-yhtiöt, joka nykypäivänä työllistää jo 1550, joista noin 70 henkilöä on Etola-myymälöiden palveluksessa.

Missiomme

Toimitamme monipuolisesti kunnossapidon ja valmistuksen tarvitsemia tuotteita sekä palveluita ja näin autamme asiakkaitamme pitämään tuotantoprosessinsa käynnissä ja keskittymään ydinosaamiseensa liiketoiminnassaan. Olemme laadukkaiden tuotteiden jakelukanava. 

Ydinarvomme

Luotettavuus - Rehellisyys itselle ja muille on toimintamme kulmakivi.

Korkea laatu - Kaikki mitä teemme, teemme mahdollisimman hyvin. Tuotteemme ja palvelumme ovat korkealuokkaisia.

Asiakaslähtöinen palvelu - Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme. Palvelemme joustavasti ja asiakasta hyödyttävällä tavalla.

Kestävä kehitys - Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja vastuullisesti.

Visiomme

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman ja niille lisäarvoa tuottavat palvelut monikanavaisesti. Asiakkaamme kokevat saavansa parasta palvelua.