Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10300002566

32036 X Kartiorullalaakeri

SKF
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Kartiorullalaakerien ulko- ja sisärenkaan vierintäradat sekä rullat ovat kartiomaisia. Kartiomaisten pintojen teoreettiset jatkeet suppenevat laakerin geometrisella akselilla olevaa pistettä kohti. Tällä kartiomuodolla saadaan aikaan optimaaliset vierintäolosuhteet. Nämä laakerit ovat siksi erityisen sopivia kantamaan yhdistelmäkuormituksia (radiaali- ja aksiaalikuormituksia). Niiden aksiaalinen kantokyky määräytyy pääasiassa kosketuskulmasta, joka vastaa ulkorenkaan vierintäradan kulmaa. Mitä suurempi tämä kulma on, sitä suurempi on aksiaalinen kantokyky. Kartiokuulalaakerit eivät tavallisesti ole itsestään koossa pysyviä, eli sisärengas ja rullasto muodostavat oman kokonaisuuden, joka voidaan asentaa erikseen ilman ulkorengasta.

Kartiorullalaakereita on yleisesti käytössä sekä metri-, että tuumamitoituksella. Pidin kartiorullalaakereissa on normaalisti terästä, mutta saatavilla on myös polyamidi- (TN9) ja messinkipidin (M) -malleja. Kartiorullalaakereita valmistetaan myös kaksi- ja nelirivisinä.
Lue lisää