Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10340008486

AT EKO 100 Tehopuhdistaja 500ml

19001 puhdistusaine 12 kpl/ltk
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
AT EKO 100 Tehopuhdistaja on vesipohjainen, fosfaatti- ja liuotinvapaa puhdistusaine. Irrottaa rasvat, kumiperäiset jäljet ja jäänteet, bitumi- ja vahajäänteet, öljyhiilen, noen ja tahnat.
Sopii käytettäväksi elintarviketeollisuudessa: NSF rekisteröintinumero 146719; kategoria C1.

Käyttökohteet

Manuaaliseen ja mekaaniseen puhdistukseen. Tuote puhdistaa ja ottaa rasvat pois erittäin likaantuneista osista, jotka on tehty eri materiaaleista. Ennen kuin ryhdytään puhdistamaan alumiini-, muovi- tai maalattuja pintoja, suositellaan ennen puhdistusta sopivuustestiä aineella.
Lue lisää
Etra Eco -tuote Tämä tuote on Etra Eco -tuote. Etra Eco -tuote on ympäristöystävällisempi valinta ja täyttää vähintään yhden Eco-kriteereistämme: biohajoava, ympäristöystävällinen materiaali, Joutsenmerkki tai EU-ympäristömerkki. Etra Eco -merkinnän voit löytää myös esimerkiksi sellaisilta tuotteilta, joille on myönnetty ympäristöystävällisyyttä osoittava standardi, tai tuote on joko osittain tai kokonaan kierrätetystä materiaalista valmistettu.
Etra Eco-logo