Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10300005039

C 2222 K Carb laakeri

SKF
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
SKF:n CARB Kaarirullalaakerissa yhdistyy kolmen eri laakerityypin edut: käsittelee kulmavirheet kuin pallomainen rullalaakeri, käsittelee aksiaalista siirtymää kuten lieriörullalaakeri ja on rakenteeltaan matala kuten neulalaakeri. Lisäksi ne omaavat erittäin hyvän kuormankantokyvyn.

CARB-laakerissa aksiaalinen siirtyminen tapahtuu laakerin vierintäelementeissä, joten syntyy vähemmän kitkaa ja aksiaalista kuormitusta. Lisäksi kuorman jakautuminen on tasaisempi pallomainen rullalaakeri- kaarirullalaakeri sovelluksissa kuin kahden pallomaisen rullalaakerin kesken. Siksi CARB-laakeria käytetään vapaana laakerina itseasettuvissa laakerointijärjestelmissä.

Kaarirullalaakereita on sekä lieriö- että kartioreikäisiä (K= 1:12 ja K30=1:30). Kaarirullalaakereissa on normaalisti teräspidin. Saatavana myös täysrullaversioina ilman pidintä (V) tai polyamidipitimellä (TN9). Isoja CARB-laakereita tehdään lisäksi messinkipitimellä (M). Kaarirullalaakereita on saatavana myös sisärengas pintakarkaistuna (HA3).
Lue lisää