Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].

Kemikaaliportaali

Voitte siirtyä kemikaaliportaaliin, mikäli teille on jo aktivoitu kemikaaliportaalin käyttöoikeus.

Haluatko tutustua kemikaaliportaaliin? Nyt se on mahdollista, tilaa esittely alla olevan lomakkeen kautta. 

Ota kemikaalidokumentit haltuun Etran kemikaalienhallintajärjestelmällä!

Pidä käyttöturvatiedotteet ajan tasalla, tulosta vaatimustenmukaiset kemikaaliluettelot ja helpota riskienhallintaa! Etra kemikaaliportaali on maksuton kemikaalienhallintajärjestelmä, joka on kaikkien Etran asiakkaiden saatavilla Etran verkkosivuilla.

Tällä työkalulla voit:

  • Hallinnoida kemikaaleja osastoittain
  • Tulostaa käyttöturvallisuustiedotteet ja kemikaaliluettelot
  • Luoda turvaohjeet
  • Tehdä riskienarvoinnin
  • Täyttää kemikaalilain vaatimukset
  • Lisätä turvallisuutta työpaikalla
  • Kemikaaliportaalissa voit hallita ja lisätä myös muita kuin Etran toimittamia kemikaaleja

Etran kemikaalienhallintajärjestelmän saat käyttöösi helposti

Kemikaaliportaalin saat käyttöösi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lisätietoja: [email protected] tai 020 765 7220

Kemikaalidokumenttien hallintatyökalu

Etra kemikaaliportaali on tarkoitettu kaikille, joiden tulee säilyttää ja ylläpitää kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteita ja muita turvallisuusdokumentteja. Tällä maksuttomalla digitaalisella kemikaalirekisterillä on helppoa pitää kemikaaliturvallisuuteen liittyviä dokumentteja ajan tasalla ja järjestyksessä. Käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta, eikä maksa mitään. Käyttöönottoon tarvitaan vain Etran asiakkuus, käyttäjätunnukset Etran verkkosivulle sekä kemikaalien hallintajärjestelmän avauspyyntölomakkeen täyttö. Kemikaaliportaali toimii verkkoselaimella, eikä vaadi erillistä asennettavaa ohjelmaa.

Haluatko lisätä kemikaaliturvallisuutta työpaikalla?

Etran kemikaaliportaalista saat helposti tuotekohtaiset turvaohjeet. Osastokohtaisen kemikaaliluettelon saat kätevästi esiin mm. käyttämällä QR-koodia, jolloin tunnistautuminen tapahtuu QR-koodin avulla ja erillistä kirjautumista ei tarvita! Tärkeä riskienarviointi onnistuu myös Etran kemikaalirekisterin avulla.

Meneekö sinulla liikaa aikaa kemikaalidokumenttien hallintaan?

Tulosteiden ja mappien ylläpito on työlästä ja aikaa vievää. Etran kemikaaliportaalilla pidät dokumentit ja kemikaalilistat kätevästi ajan tasalla, sillä kemikaaliportaalissa käyttöturvatiedotteista on aina saatavilla viimeisin versio. Kemikaalit on yksinkertaista jaotella osastoittain, ja osastokohtaiset kemikaalilistat saa tulostettua hetkessä. Kätevän QR-koodin avulla kemikaalikaapin käyttöturvatiedotteet ja kemikaaliluettelon saa esille jopa ilman erillistä kirjautumista, joten eri käyttäjätunnusten hallinnoinnilta säästytään. Kemikaaleja on usein käytössä paljon, ja niiden turvallisuusdokumenttien säilytys ja ylläpito on työlästä. Etran kemikaaliportaali on työkalu, jossa kemikaalien hallinta muuttuu helpoksi.