Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10340011240

Etra Tehopesu 4L

3 kpl/pak, 144 kpl/lava
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Erikoispuhdistusaine erityisesti kuljetuskaluston, moottoreiden ja huoltohallien pesuun. Tehoaa hyvin öljy- ja rasvalikaan sekä maantiepikeen ja -suolaan. Pesun jälkeen pinta on kirkas ja vettä hylkivä. Tuote on kasviöljyjohdannainen ja biologisti hajoava sekä liuotinvapaa. Joutsenmerkitty. pH 10.

Käyttöohje: Matalapaine- ja esilevityksessä annostus 1:5-1:20. Painepesukoneissa 1:0-1:5. Harjapesukoneissa 1:10-1:40. Yhdistelmäkoneissa 1-6ml/ 1l vettä. Kaikki annostukset likaisuuden mukaan. Huom! Pumppusyöttöisissä laimentamattomana. Levitä valmis pesuaineliuos esim. matalapainekannun avulla kuljetuskaluston pintaan. Anna vaikuttaa 2-10 min. Tehosta tarvittaessa pesua paineella tai harjalla/sienellä. Äla anna aineen kuivua pestävälle pinnalle, älä käytä kuumilla pinnoilla. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa. Pese alhaalta ylöspäin. Huuhtele huolellisesti. Ympäristön suojelemiseksi, valitse pesupaikka, jossa viemäri on liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon.
Lue lisää
Etra Eco -tuote Tämä tuote on Etra Eco -tuote. Etra Eco -tuote on ympäristöystävällisempi valinta ja täyttää vähintään yhden Eco-kriteereistämme: biohajoava, ympäristöystävällinen materiaali, Joutsenmerkki tai EU-ympäristömerkki. Etra Eco -merkinnän voit löytää myös esimerkiksi sellaisilta tuotteilta, joille on myönnetty ympäristöystävällisyyttä osoittava standardi, tai tuote on joko osittain tai kokonaan kierrätetystä materiaalista valmistettu.
Etra Eco-logo
GHS05