Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10300005719

HK 0810 RS Neulalaakeri

SKF
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Neulaholkit ovat neulalaakereita, joissa on ohut teräslevyistä puristettu ulkorengas. Niille on tunnusomaista matala poikkileikkauskorkeus ja suuri kantokyky. Neularullaholkkeja käytetään pääasiallisesti silloin, kun halutaan erittäin kompakteja ja taloudellisia laakerikokoonpanoja, mutta joissa pesän laakerinsija ei voi toimia neularullakehän vierintäratana. Laakerit on asennettava pesään puristussovitteella. Jos aksiaalikiinnitystä olakkeiden, laipparenkaiden tms. avulla ei tarvita, laakerinpesän rakenteesta tulee yksinkertainen ja edullinen.

Neulaholkkeja käytetään tavallisesti ilman sisärengasta. Sellaisissa tapauksissa joissa akselilinjaa ei voida karkaista ja työstää hiomalla, voidaan käyttää sisärenkaita (IR).

Neulaholkkeja on saatavana kahtena eri versiona, molemmat holkin päät avoinna (HK) tai toinen pää suljettuna akselinpään laakerointeja varten (BK). Saatavana myös yhdeltä puolen tiivistettynä (RS) tai molemmin puolin tiivistettynä (2RS). Normaalisti pidin on terästä (ei jälkimerkintää). Saatavana myös polyamidipitimellä (TN).
Lue lisää