Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10300006969

NJ 2309 ECP/C3 Lieriörullalaakeri

SKF
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Pitimillä varustetuissa yksirivisissä lieriörullalaakereissa rullat ohjautuvat toisen laakerirenkaan kiinteiden laippojen välissä. Tämä laakerirengas, jossa kiinteät laipat sijaitsevat, voidaan yhdessä pitimen ja rullaston kanssa irrottaa laipattomasta renkaasta. Tämä helpottaa oleellisesti laakerin asennusta ja irrotusta.

SKF valmistaa myös yksi- ja kaksirivisiä tarkkuusrakenteisia lieriörullalaakereita työstökoneiden laakerointeja varten sekä kaksi- ja useampirivisiä lieriörullalaakereita valssaimien laakerointeja ja muita raskaita laakerointeja varten.

Laakerimallissa NJ on kaksi kiinteää laippaa ulkorenkaassa ja sisärenkaassa on yksi kiinteä laippa. Laakeria voidaan ohjata aksiaalisesti yhteen suuntaan.

Laakerimallissa NU on kaksi kiinteää laippaa ulkorenkaassa ja sisärengas on laipaton, eli laakeria voi käyttää vapaana laakerina.

Laakerimallissa N on kaksi kiinteää laippaa sisärenkaassa ja ulkorengas on laipaton, eli sitä voi käyttää vapaana laakerina.

Yksirivisten lieriörullalaakereiden pitimet ovat polyamidia (P), terästä (J) tai messinkiä (M/MA/ML).
Lue lisää