Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10340011561

Potmix Asphalt BIO 50 20kg

11057 asfaltinpaikka-aine 33/lava
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Potmix Asphalt Bio 50 on ilmastoystävällinen ja korkealaatuinen asfaltti asfalttivaurioiden korjaamiseen. Sen sideaine on ainutlaatuinen sekoitus bitumia ja bioöljyä. Asfalttimassa kovenee paineen alaisena ja joutuessaan kosketuksiin kosteuden kanssa. Kovettumisen nopeuttamiseksi se voidaan kastella ennen tiivistämistä – käyttö 2 L vettä 20 kg asfalttia kohden. Liikenne voidaan sallia heti levittämisen jälkeen ja Asphalt Bio 50 toimii yhtä hyvin kesällä kuin talvellakin. Massa ei sisällä VOC/liuottimia.
Lue lisää
Etra Eco -tuote Tämä tuote on Etra Eco -tuote. Etra Eco -tuote on ympäristöystävällisempi valinta ja täyttää vähintään yhden Eco-kriteereistämme: biohajoava, ympäristöystävällinen materiaali, Joutsenmerkki tai EU-ympäristömerkki. Etra Eco -merkinnän voit löytää myös esimerkiksi sellaisilta tuotteilta, joille on myönnetty ympäristöystävällisyyttä osoittava standardi, tai tuote on joko osittain tai kokonaan kierrätetystä materiaalista valmistettu.
Etra Eco-logo