Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10240012585

Rullakäsipyyhe Tork Natural H1

290099 2-krs, 6rll/ltk 28ltk/lava
säk

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Tork Natural käsipyyherullat on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätyskuidusta. Rullat sopivat Tork Matic® annostelijaan ja ovat omiaan saniteettitiloissa, joissa on runsaasti kävijöitä. Yhden arkin kerrallaan annosteleva järjestelmä säästää aikaa ja hallitsee kulutusta. Luonnollinen vaalean ruskea väri on peräisin kierrätetyistä pahvilaatikoista, tarjoten ympäristötietoisen vaihtoehdon säilyttäen samalla korkean Tork-laadun.
Lue lisää
Etra Eco -tuote Tämä tuote on Etra Eco -tuote. Etra Eco -tuote on ympäristöystävällisempi valinta ja täyttää vähintään yhden Eco-kriteereistämme: biohajoava, ympäristöystävällinen materiaali, Joutsenmerkki tai EU-ympäristömerkki. Etra Eco -merkinnän voit löytää myös esimerkiksi sellaisilta tuotteilta, joille on myönnetty ympäristöystävällisyyttä osoittava standardi, tai tuote on joko osittain tai kokonaan kierrätetystä materiaalista valmistettu.
Etra Eco-logo
Logo (tuote) 1
Ecolabel-logo