Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
10360043538

Suurkanttipaalauslanka 130m/kg

Piippo 623073 sininen 9kg/rll
kg
Suositusmyyntierä 1008 kg

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Kaikille paalaimille soveltuvat Piippo®-paalauslangat ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään, lujuudestaan ja luotettavuudestaan. Lanka on ominaisuuksiltaan pehmeää, mikä takaa solmijoille jopa kaksinkertaisen käyttöiän. Hyvä solmulujuus takaa paalin solmujen säilyvyyden kovassakin käsittelyssä ja talvisäilytyksen aikana.
Piippo-paalauslangassa on jopa 25% enemmän metrejä per kilo kuin tavallisessa paalauslangassa. Tämä antaa ammattikäyttäjälle merkittävän kustannussäästön.

Piippo-suurkanttilangan laatuun luottavat urakoitsijat Uudesta Seelannista Suomeen jo sukupolven ajan. Piipon paalauslangat pystyvät vastaamaan suurkanttipaalauksen laatuvaatimuksiin – modernin teknologian ja laadun seurannan johdosta Piippo takaa lankojensa toimintavarmuuden. Laadun merkkejä ovat myös erittäin pehmeä lankalaatu, mikä antaa solmijoille pidemmän käyttöiän sekä tiukat toleranssit, jotka varmistavat langan tasaisen lujuuden ja paksuuden rullasta toiseen varmistaen tehokkaan ja tauottoman paalausprosessin.
Huippukorkeat solmulujuudet mahdollistavat erittäin tiukat paalit ja takuumetrien ansiosta Piippo-langat tarjoavat 10–20% enemmän metrejä per kilo kuin useimmat kilpailevat langat. Esimerkkinä tyypillisesti markkinoilla myytävät ”Type 130 -langat” tarjoavat todellisuudessa 100–120m/kg pituutta ison toleranssin johdosta, kun taas Piippo 130 -lanka tarjoaa 130m/kg takuupituuden. Valikoimasta löydät sopivat langat kaikkiin markkinoilla oleviin paalaimiin.

Verkkokaupasta tilattavissa lavoittain, mutta saatavilla myös pienempiä määriä.
Lue lisää
Logo (tuote) 1