Käyttäjätunnuksellenne kiinnitetty asiakasnumero on suljettu ja sen käyttö estetty. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä yrityksenne pääkäyttäjään tai [email protected].
SKU
67420043

ECZ01113 LARZEP PÖYTÄPURISTIN 10TN

ILMAPUMPPU Z12107 SYLINTERI KC01113
Kpl

Selitteet

  • Keskusvarastossa (toim.aika 2 pv)
  • Tarkista myymäläkohtainen saatavuus
  • Tilaustuote tai rajoitettu saatavuus, toim.aika vahvistetaan erikseen

Tuotteiden saatavuustiedot välimyyntivarauksin. Kirjautuneena varastosaldo nähtävissä myymälöittäin.

Rekisteröityneille käyttäjille esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tuotetiedot
Hydrauliset puristimet ovat tehokkaita työkaluja, joita käytetään laajasti materiaalien puristamiseen ja kiinnittämiseen erilaisissa teollisuudenaloissa. Pöytäpuristimet ja pylväspuristimet ovat kaksi yleistä puristintyyppiä.

Pöytäpuristimet ovat kompakteja ja monikäyttöisiä puristimia, joissa puristusvoima syntyy pöydän ja puristuspalkin välisestä paineesta. Ne tarjoavat tarkkuutta ja tehokkuutta pienempien työkappaleiden puristamiseen. Pöytäpuristimia käytetään esimerkiksi työstöpajoissa, käsityöläissovelluksissa ja pienissä tuotantolinjoissa.

Pylväspuristimet ovat voimakkaampia ja suurempia puristimia, jotka tarjoavat korkean puristusvoiman suurten tai raskaiden työkappaleiden käsittelyyn. Ne koostuvat pylväästä, puristuspalkista ja puristuspäästä. Pylväspuristimia käytetään muun muassa autoteollisuudessa, metalliteollisuudessa ja rakennusteollisuudessa, joissa vaaditaan suurta puristusvoimaa ja kestävyyttä.

Molemmat puristintyypit hyödyntävät hydraulista voimansiirtoa, joka mahdollistaa tarkan ja hallitun puristusvoiman säädön. Puristimien käyttö tehostaa tuotantoprosesseja, varmistaa työkappaleiden turvallisen kiinnittämisen ja parantaa työnlaatua. Valinta pöytäpuristimen ja pylväspuristimen välillä riippuu työkappaleiden koosta, puristusvoiman tarpeesta ja käyttötarkoituksesta.

Huom. kuva viitteellinen.
Lue lisää